De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen Miracles sieraden en de wederpartij, tenzij anders is overeengekomen. Miracles sieraden heeft te allen tijde het recht haar algemene voorwaarden te wijzigen.

Prijzen en Prijswijzigingen

Alle prijzen op de website zijn vermeld in euro’s en zijn inclusief 21% btw. Miracles sieraden heeft te allen tijde het recht om de prijzen te wijzigen. Aan prijzen, invoer-, druk- en zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.

Garantie

Op de handgemaakte sieraden van Miracles zit drie maanden garantie vanaf de aankoopdatum. U heeft garantie op de kralen, bedeltjes en sluitingen. Bij klachten kunt u binnen drie maanden na aankoop van uw sieraad contact met ons op nemen. Wij zullen uw sieraad kosteloos repareren.

Buiten de garantie valt:

❦ natuurlijke slijtage

❦ vlekken veroorzaakt door parfum

❦ lakbeschadiging van hout, leer en kralen door (regen)water

❦ kralen/leer die afgeven nadat zij in contact komen met water

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor normale slijtage of enige vorm van schade bij het verkeerd gebruiken van onze sieraden.

Maten en vermaakkosten armband

Wij maken de armbanden voor de gemiddelde polsmaat van 16/17 centimeter. Indien u liever een andere maat wil bestellen, kunt u dit aangeven op het bestelformulier. Wij maken de armband dan kosteloos op maat voor u.

Verzenden en Vervoersschade

Verzenden binnen Nederland kost € 2,50 per bestelling. Boven de € 50,- berekenen wij geen verzendkosten. Wij versturen uw bestelling met PostNL via de normale brievenpost. Alle bestellingen worden zorgvuldig gecontroleerd, verpakt en verzonden conform de voorwaarden van PostNL. Mocht uw bestelling beschadigd zijn aangekomen dan verzoeken wij u om binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling contact met ons op te nemen.

Levering

Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van betaling verstuurd met uitzondering van de op maat gemaakte sieraden en de Personal Miracles. Deze hebben een levertijd van 3-5 werkdagen. Levering van sieraden vindt plaats zolang de voorraad strekt. Alle producten op de website zijn op voorraad, maar wij hebben altijd een beperkte oplage per product. Het kan dus voorkomen dat producten snel uitverkocht raken, maar nog niet op de website als uitverkocht vermeld staan.

Ruilen/Retourneren

U kunt binnen 7 dagen (na ontvangst van uw bestelling) uw bestelling ruilen of retourneren, mits deze onbeschadigd, ongedragen en in de originele verpakking geretourneerd wordt. In alle gevallen dient u eerst schriftelijk (per e-mail of post) contact met ons op te nemen. U dient hierbij uw naam en factuurnummer te vermelden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De aankoopsom van de door u geretourneerde producten zal binnen 7 dagen (na ontvangst van het product) worden teruggestort. De verzendkosten voor het ruilen of retourneren zijn voor uw eigen rekening.  Fotobedels, naam of tekstbedels en op maat gemaakte sieraden kunnen niet worden geretourneerd of geruild.

PRIVACY

Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunnen wij via onderstaande gegevens benaderd worden.

Miracles Sieraden
info@mir-acles.nl

Miracles verzamelt persoonlijke informatie wanneer je een bestelling plaatst. Wanneer je een bestelling plaatst accepteer je de verzameling van jouw persoonlijke gegevens door Miracles. Om jouw bestelling te kunnen verwerken, om op fraude te kunnen checken en om jouw bestelling te kunnen voltooien moeten wij, voor elke bestelling die geplaatst wordt, de volgende informatie verzamelen en opslaan; jouw naam, e-mail-, huis-, verzend- en factuuradres en telefoonnummer.

Wat doen wij met jouw gegevens?

Heel belangrijk om te weten is dat wij uiterst secuur omgaan met jouw gegevens. Deze gegevens slaan wij veilig op en worden niet gedeeld met anderen. Jouw gegevens worden enkel intern bij Miracles gebruikt. Jouw gegevens gebruiken we voor verschillende doeleinden zoals het verwerken van jouw bestelling en wanneer je hiervoor toestemming hebt gegeven, het versturen van nieuwsbrieven via e-mail.

Bankgegevens zullen nooit gedeeld worden met derde partijen en worden alleen gebruikt om jouw bestelling te verwerken.